Particuliere installaties

Phoenix Energy heeft ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op particuliere woningen. Van kleine installaties met slechts enkele panelen tot grotere installaties met soms wel 30 tot 50 zonnepanelen op een woning.

Wij zijn bekend met verschillende soorten dakbedekking, zoals dakpannen, staal (damwand), golfplaten, PVC en bitumen op zowel schuine als platte daken.

Zakelijke installaties

Phoenix Energy heeft ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfspanden van 50 tot 1000+ zonnepanelen.

Maatwerk staat hierbij op de eerste plaats en voor het uitvoeren van grotere projecten maken wij gebruik van een netwerk van deskundige installatiepartners waarmee door expertise te bundelen projecten efficiënt, 100% veilig en naar de laatste regelgeving en richtlijnen uitgevoerd kan worden.

Uiteraard worden projecten opgeleverd met een Scope 12 inspectierapport t.b.v. uw verzekering.

Bouwbedrijven/ aannemers

Met regelmaat is Phoenix Energy betrokken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten en werken wij voor en met bouwbedrijven en aannemers samen aan het verduurzamen van woningen, appartementengebouwen en andere complexen.

Woningcorporaties

Met regelmaat is Phoenix Energy betrokken bij projecten van woningbouw corporaties en werken wij (veelal in opdracht van een aannemer of installatiebedrijf) samen met de corporatie aan het verduurzamen van woningen, appartementengebouwen en andere complexen.