Onze werkwijze: Zonnepanelen in zes stappen.

Phoenix Energie doet alles in eigen beheer. Door deze aanpak bent u ervan verzekerd dat de installatie bij u thuis wordt uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Op deze wijze wordt geborgd dat wij samen met u naar het beste eindresultaat kunnen toewerken.

Eerste voorstel.

Na het 1e contact bereiden wij ons goed voor op een persoonlijk gesprek en de technische schouw bij u thuis/uw bedrijf door alvast een indicatief voorstel op basis van satellietfoto’s en Google streetview uit te werken.

Technische schouw.

Tijdens een overleg bij u thuis/uw bedrijf bespreken wij graag het indicatief voorstel en praten wij verder over de verschillende mogelijkheden. Ook nemen wij dan graag de tijd voor een technische schouw van de situatie binnen en buiten. Hierna kan dan het definitief voorstel, op maat voor uw situatie, uitgewerkt worden.

Offerte.

Na het bezoek ontvangt u van ons binnen 2 dagen het uitgewerkte voorstel. Uiteraard met een scherpe calculatie van de prijs en voorzien van datasheets van alle producten die aangeboden worden zoals de omvormer en de zonnepanelen.

Installatie.

Na uw akkoord op ons voorstel wordt in goed overleg een afspraak ingepland voor de installatie van uw zonnepanelen installatie. Bij aanvang van het werk lopen wij graag nogmaals het uit te voeren werk met u door, om er zeker van te zijn dat onze monteurs alles goed begrepen hebben.

Oplevering en nazorg.

Na de installatie zorgen wij uiteraard voor het opleveren van het monitoring portaal, helpen wij u waar nodig bij het aanmelden van de installatie bij uw netwerkbeheerder en niet op de laatste plaats worden eventuele restpunten zo snel als mogelijk netjes opgelost.

Service en onderhoud.

Indien gewenst kan na het opleveren van de installatie een service- en onderhoudscontract worden afgesloten.
js_loader