Logo Phoenix Energy 1

Over ons

Phoenix Energy BV is een jong bedrijf als resultaat ontstaan uit E.R.F. Elektro Installatie, een eenmanszaak die net als Phoenix Energie zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft op het plaatsen van zonnepanelen installaties en elektrotechnische werkzaamheden (zoals het vervangen van groepenkasten). Eind 2022 is Phoenix Energy BV opgericht en zijn de activiteiten van E.R.F. Elektro Installatie in Phoenix BV ondergebracht.

raed alfakhouri

Over Raed Alfakhouri

Waar ik voor sta: Samen duurzaam bouwen aan een toekomst voor onze planeet en voor onze kinderen. En daarbij natuurlijk ook geld besparen met groene energie, veilig geïnstalleerd en ondersteund door slimme technologie voor een optimaal rendement.

WhatsApp Raed!

Ons team staat voor u klaar.

Met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers houden wij ons bezig met het plaatsen en onderhouden van kleine en grote zonnepanelen installaties in Zuid Nederland. Hierbij werken wij als onderaannemer voor installatiebedrijven, maar wij nemen ook eigen werk aan van particulieren, bouwbedrijven/aannemers, woningcorporaties en MKB bedrijven.

Persoonlijk contact.

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek voor een perfect resultaat.

Eerlijk en deskundig advies.

Ons team heeft jaren lange ervaring, waardoor het advies altijd aansluit op de wens.

Scherpe prijs.

Een transparante en eerlijke offerte op maat voor de installatie en materialen.

Full-service dienstverlening.

Van advies tot het aanmelden bij de netwerkbeheerder; wij staan voor je klaar.