Onze diensten: voor installaties van a tot z.

We hebben een breed aanbod; van persoonlijk advies tot grote nieuwbouw projecten. Weet u nog niet precies wat u wilt, of nodig heeft? Ons advies gesprek geeft duidelijkheid.

Advies

Het ontwerpen van een zonnepanelen installatie is maatwerk. Naast de randvoorwaarden moet uiteraard voldaan worden aan wettelijke regels en normen, zoals de NEN1010 en sinds kort Scope12 zodat de installatie veilig is en ook door uw verzekering geaccepteerd wordt.

Wanneer u voornemens bent om zonnepanelen te laten plaatsen dan komen wij graag bij u langs om samen de wensen te bespreken en de technische mogelijkheden te bekijken met als resultaat een onderbouwd advies en een offerte op maat.

Tijdens het adviesgesprek bespreken wij graag in ieder geval de volgende onderwerpen:

  • Hoeveel kWh zou u per jaar met de installatie willen opwekken?
  • Welke dakvlakken (schuin en plat) zijn geschikt en beschikbaar voor zonnepanelen?
  • Wat voor soort omvormer is het meest geschikt in uw situatie en waar kan deze geplaatst worden?
  • Hoe/Waar kunnen de kabels aangelegd worden vanaf het dak naar de omvormer en van de omvormer naar de meterkast? Deze bij voorkeur natuurlijk niet in het zicht!
  • Wat moet er aangepast worden in de groepenkast? Is er voldoende ruimte voor de bij te plaatsen voorbeveiliging en aardlekautomaat voor de zonnepanelen?
  • Is de aansluiting op het stroomnet geschikt voor de gewenste installatie of moet deze aangepast worden?
pexels lex photography 1109541 scaled

Installaties

Na uw akkoord op ons voorstel wordt in goed overleg een afspraak ingepland voor de installatie van uw zonnepanelen installatie. Bij aanvang van het werk lopen wij graag nogmaals het uit te voeren werk met u door, om er zeker van te zijn dat onze monteurs alles goed begrepen hebben.

170848759 103782035163879 5406236390778937347 n 1

Service en onderhoud

Indien gewenst kan na het opleveren van de installatie een service- en onderhoudscontract worden afgesloten.

Zonnepanelen op het dak met mensen
js_loader